Op bezoek bij een medium

- Advertisement -spot_img

Heb je ook weleens het gevoel dat je met jouw gevoelens, angsten of wensen niet bij zomaar iedereen terecht kan? Veel mensen worstelen weleens met dit gevoel en zouden het prettig vinden om erover te praten. Maar niet met een psycholoog en ook niet met een vriend. Het wordt tegenwoordig steeds normaler en populairder om naar een medium of paragnost te stappen voor de gedachten of gevoelens die we te ingewikkeld vinden of niet snappen.

Hoe werkt een gesprek?

Maar ondanks dat het populairder wordt, zijn mensen ook nog steeds sceptisch. Want hoe werkt zo’n gesprek dan? Nou je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om life met iemand af te spreken of diegene via het internet te spreken. Het is maar waar jij je fijner bij voelt. Als je besluit voor een online platform te kiezen, doe dan wel goed onderzoek vooraf. Zo verzeker je jezelf van een succesvolle ervaring. Een website die ik aanraad is paravisie.nl. Als je een gesprek gepland hebt, stel dan vooraf een vraag op waar jullie samen omheen kunnen werken. Een oprechte medium of paragnost gaat dan invoelen wat erop komt als antwoord op jouw vraag. Een beetje geduld is vereist, dit kan namelijk even duren. Het is niet zo dat mediums of paragnosten alle antwoorden van de wereld zomaar paraat hebben.

Wat doet een medium precies?

Een medium heeft een paranormale gave en kan hierdoor ook met het paranormale communiceren. Vaak worden mediums ingezet om bijvoorbeeld met overledene te praten om boodschappen vanuit deze wereld naar daar te brengen. Door deze gaven, zijn mediums ook goed afgesteld op de wereld om hun heen en vooral hun cliënten. Zo kunnen zijn kennis vergaren over het verleden maar soms zelfs ook over de toekomst.

Verschillen tussen mediums en paragnosten

Veel mensen denken dat een medium een ander woord is voor een paragnost maar dat is niet zo. Het zijn wel degelijk twee verschillende titels. Zo staat een medium in contact met deze wereld en het hiernamaals. Wil je nog afscheid nemen van een verloren familielid bijvoorbeeld? Dan kun je beter naar een medium gaan. Een paragnost staat enkel in contact met deze wereld maar wel met verschillende aspecten ervan. Zo kunnen zij vaak ook contact leggen met dieren. Kijk bij een paragnost niet gek op als er hulpmiddelen op tafel komen. Zij gebruiken vaak kaarten of pendels om de energieën die ze voelen, horen of zien in een definiërende baan te leiden. Zo krijg jij antwoord op jouw vragen.