Ideale verlichting voor in huis!

- Advertisement -

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten lampen te verkrijgen voor in huis. Zo zijn er vele lampen te vinden die je dient te bevestigen in de muur of dient aan te sluiten op de bevestiging in het plafond, maar zijn er ook vele staand elanden te verkrijgen. Er is een ruime keuze in de verschillende lampen, maar zitten er tegenwoordig ook vele verschillen in de soort verlichting. Vroeger kozen we snel voor de vertrouwde gloeilampen, omdat deze erg duurzaam bleken te zijn. Tegenwoordig kiezen we liever voor LED verlichting. LED verlichting gaat veel langer mee, is duurzamer en zet een LED lamp ook nog eens alle energie om in licht. Met een laag wattage zul je dus al snel het gewenste lichtniveau bereiken, waar je erg veel kosten mee kunt besparen. In dit blog vertellen we je graag meer over LED verlichting, hebben we het over de voordelen van LED verlichting en kijken we naar LED spots!

De voordelen van LED verlichting

LED verlichting biedt vele voordelen voor een huishouden, aangezien LED verlichting tegenwoordig de meest voordelige, duurzame optie is. LED verlichting is veel energiezuiniger dan traditionele gloeilampen, aangezien 90 tot 95 procent van de stroom wordt omgezet in licht. Een gloeilamp gebruikt de energie juist om warmte te creëren en gebruikt maar een klein percentage van de energie om daadwerkelijk om te zetten in licht. Met een lager wattage van een LED lamp zul je dus al snel merken dat je net zo veel licht weet te creëren. Verder worden de LED lampen niet warm en werken ze direct op volle sterkte. LED lampen zijn er in verschillende kleuren, in alle soorten en maten te verkrijgen!

LED spots van BES LED

Wanneer je op zoek bent naar unieke verlichting voor in huis, zou je eens kun nen kijken naar LED spots. LED spots bevestig je aan het plafond, waarbij er met verschillende spots ene ruimte verlicht zal worden. De LED spots zijn te verkrijgen als opbouw- of inbouw spots en is er een keuze uit verschillende kleuren. Verder is er ook een optie tot dimbare spots, waarbij je het lichtniveau kunt aanpassen en de juiste sfeer kunt creëren in huis.

Voor een ruime keuze aan verlichting en LED spots, zou je eens kunnen kijken bij LED spots – BES LED. BES LED beschikt over een ruim assortiment aan LED spots en andere soort lampen, waardoor je een juiste keuze kunt maken voor de verlichting in huis!