Hoe beleef jij een heerlijke selfcare dag?

- Advertisement -spot_img

Soms ben je echt even helemaal toe aan een dagje even enkel aan jezelf denken. In ons drukke leven is het soms moeilijk om tijd te vinden om aan jezelf te werken en om jezelf te verwennen. Mensen raken zo gewend aan hun dagelijkse drukte, dat even rust nemen er gewoon niet van komt. Als jij ook erg druk bent geweest de afgelopen tijd, dan is het soms echt moeilijk om even stil te staan om te kijken waar je nu bent en of je hier eigenlijk wel gelukkige mee bent. Zelfreflectie en zelfgroei is niet zomaar te bereiken. Hier moet je tijd en aandacht aan geven. Om als mens te blijven groeien moet je zo nu en dan even stilstaan bij alles wat je doet en waarom je dit doet. Als je merkt dat je de laatste tijd net iets te veel van jezelf hebt gevraagd, dan is het misschien hoognodig tijd voor een heerlijke selfcare dag. Als jij dit wel ziet zitten, dan vertellen wij jou graag hoe jij de beste selfcare dag ooit kunt hebben. 

Ga heerlijk douchen met de beste producten

Om te beginnen is het zeker aan te raden om te starten met het nemen van een heerlijke douche. Gebruik eens al die leuke haar spullen waar je nooit de tijd voor neemt. Denk hierbij aan een heerlijke moroccanoil, want shampoo moroccanoil is erg goed voor het herstel van beschadigd haar. Kortom perfect voor jouw lekkere selfcare dag. Ook kun je heerlijk in bad gaan met een kleurrijke bruisbal of kun je eens een nieuw haarmasker proberen. Koop zeker eens producten die je altijd al eens hebt willen gebruiken en begin jouw selfcare dag goed.  

Zorg dat je geen andere plannen hebt

Het is ook het best als je zorgt dat je de hele dag geen andere plannen hebt. Als je bijvoorbeeld in de avond toch iets gaat doen, dan is de kans veel groter dat je de hele dag toch niet helemaal kunt ontspannen omdat je dan bezig bent met de andere afspraken van de dag. Zorg dus dat jouw selfcare dag echt een hele dag is, zodat je even helemaal kunt focussen op dingen die jij leuk vindt om te doen.

Koop je lievelingseten en -drinken 

Als laatst kun je de dag helemaal compleet maken door al jouw lievelingseten en -drinken te kopen. Dan kun je vervolgens iets gaan doen, zoals een filmpje kijken, waar jij helemaal van kunt ontspannen. Zo kun jij een heerlijk dag hebben die je echt hebt verdiend.