Home Wonen Een nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer

0
22

Een nieuwe vloer is altijd leuk om uit te zoeken, vooral wanneer je een gehele ruimte gaat verbouwen. Zoals bijvoorbeeld de badkamer. Dan is het fijn om goed na te denken over wat je in deze ruimte allemaal wilt hebben. Want iedereen heeft zo zijn eigen wensen voor de badkamer uiteraard. Zo is bij iedereen de wens voor een bepaalde kleur anders, douche, wasbakken of eventueel de vloer.

 

Een nieuwe vloer voor de badkamer

Veel mensen gaan automatisch voor een tegelvloer in de badkamer. Omdat deze eigenlijk altijd goed tegen water kunnen en tegen een vochtige ruimte. Wat uiteraard de badkamer ook is. Maar wat veel mensen niet weten is dat veel houten vloeren tegenwoordig ook geschikt zijn om gelegd te worden in een ruimte waar veel water is en dus ook een vochtige ruimte. En laat dat nou de badkamer zijn. Een badkamer mag uiteraard luxe uitstralen. En dat krijg je ook goed voor elkaar met een laminaat vloer. Zie jij het al voor je?

 

Een fijne douche en eventueel een bad

Niet iedereen is uiteraard een bad persoon, dus niet in elke badkamer vind jij een bad terug. Maar een douche uiteraard wel. En soms ben je wel een bad persoon, maar heb je er helaas geen ruimte voor. Maar je wilt dan wel uiteraard de douche en het bad in dezelfde stijl hebben, zodat je een samenhangend geheel hebt. En dan kan je er voor kiezen om alles in het wit te doen. Maar wat je tegenwoordig ook veel ziet is een badkamer geheel in het zwart. Wat uiteraard een erg luxe uitstraling geeft. Maar je kan er ook voor kiezen om een andere kleur te nemen. Die keus is natuurlijk geheel aan jou.

 

Welke kleur gaat er tegen de muur?

Ga jij de muur schilderen in een bepaalde kleur, of pak jij mooie tegels die tegen de wand worden gezet? Daar heb je natuurlijk ook een hoop keuzes in die je kan maken en oneindig veel opties. Maar het mooie is natuurlijk wel als alles een samenhangend geheel is en bij elkaar past. Maar voor welke kleur ga jij dan?

 

Buiten dat je alles naar je eigen smaak kan maken, is het ook handig wanneer jouw badkamer praktisch is ingedeeld en ook vooral praktisch is in bijvoorbeeld het schoonmaken. Want wanneer het allemaal heel onhandig gaat, is dat uiteraard niet fijn. Want je moet het zelf blijven schoonmaken, en als dat een hels karwei wordt, dan wordt niemand daar vrolijk van uiteraard.

NO COMMENTS