3 manieren om iemand te bedanken

- Advertisement -spot_img

Soms wil je iemand ergens bedanken. Als diegene je geholpen heeft bijvoorbeeld met een verhuizing, of als diegene je iets uitgeleend heeft. Of gewoon zomaar, als diegene veel voor jou betekent. En er zijn natuurlijk tal van manieren hoe je diegene kunt bedanken. In deze blog zetten we 3 manieren voor je op een rijtje, waarmee je eigenlijk altijd goed zit. Lees snel verder en doe inspiratie op!

Bloemen

Een  bos bloemen is altijd leuk om te krijgen. En ook leuk om te geven! Je zult hier namelijk iemand ontzettend blij mee maken, en als je het als verrassing geeft kun je rekenen op verbaasde en blije gezichten. En dat is hartstikke leuk om te zien. Een bos bloemen doet het eigenlijk altijd goed. Ga naar een lokale bloemenwinkel en laat een pakket samenstellen in de kleuren die de ontvanger mooi vindt. Zorg dat de je bloemen snel aan de ontvanger kunt geven nadat jij ze hebt gekocht, zo blijven ze op hun mooist. Neem desnoods een kleine emmer gevuld met water mee om de bloemen in te vervoeren.

Chocolade

Chocolade of bonbons zijn ook echt een klassieke manier om iemand te bedanken. Mooi ingepakt, met een lintje erom heen is dit meteen een écht cadeautje. Je kunt chocolade kopen bij een speciaalzaak of je kunt online bonbons bestellen. Online is er een enorm aanbod: pure chocolade, melkchocolade, bonbons gevuld met nootjes, crunch of juist een fruitvulling… bedenk het maar en het is er! En dat komt maar mooi uit, want zoveel mensen zoveel wensen. Er zijn ook speciale bonbons in een “bedank” verpakking. Zoek maar eens naar chocolade bedankjes, hartstikke leuk!

Een kaartje

Nog een klassiek bedankje is het kaartje. Maar dit is misschien wel een klassieker omdat hij het zo goed. Een kaartje kan altijd, en is voor veel mensen toch laagdrempeliger om te geven dan de hierboven genoemde opties. Een kaartje is daarmee ook erg geschikt als je een kleiner bedankje wil geven, of als je iemand wil bedanken die je eigenlijk niet zo goed kent. Maar een kaartje is juist een leuke manier van bedanken omdat veel mensen tegenwoordig alleen nog maar ‘functionele’ post krijgen. En hoe leuk is het dan als je tussen de facturen, brieven van de belasting en andere officiële instanties ineens een vrolijke bedankkaart vindt? Ga helemaal klassiek en schrijf de kaart met de hand, postzegel erop en klaar. Zeker weten dat de ontvanger hier blij mee is! Kleine moeite, groot gebaar.

Vorig artikel
Volgend artikel